Hvis jeg ændrer sporingskoden, vil jeg miste gamle data med Google Analytics?

Sporingskoder i Google Analytics er forbundet til den specifikke Analytics-konto, som de gemmes i. Dette udgør et problem, hvis du planlægger at overføre statistikkerne til en ny Analytics-konto med det formål at overføre ejendomsretten til webstedet eller flytte til en ny Google-konto. Der er dog et par måder at holde dine historiske Google Analytics-data på.

Årsager til at ændre sporingskoden

Du vil muligvis ændre sporingskoden, hvis du overfører ejerskab til dit websted til en anden person, så den nye ejer kan følge med på webstedets trafik. Eller du kan ændre det, hvis du opretter en ny Google-konto for at konsolidere andre konti, og du vil beholde alle dine data under en konto.

Analytics Data tab

Analytics-dataene forsvinder ikke, når du fjerner sporingskoden fra dit websted Den nye sporingskode har dog ikke adgang til de gamle data. Det betyder, at den nye Google Analytics-konto ikke har mulighed for at se statistik før optagelse af den nye sporingskode.

Eksporterer dine data

Hvis du planlægger at lukke din Google Analytics-konto for at flytte til en ny, kan du eksportere dine historiske data for at holde registreringer. For at gøre det skal du vælge datoperioden i instrumentbrættet og derefter klikke på "Eksporter". Vælg den filtype, du vil eksportere til - PDF eller XML - og klik derefter på "Export" for at downloade dataene.

Holde dine data online

De gamle data forbliver online i den gamle Analytics-konto, så længe kontoen ikke er slettet. Du kan få adgang til de gamle data på ubestemt tid, hvis du holder din konto aktiv.

 

Efterlad Din Kommentar