Sådan slettes en Wi-Fi-forbindelse

Wi-Fi-netværk, der vises i en liste over tilgængelige netværk på din computer, kan være et øje, hvis du ved, at du aldrig bruger dem. Dette kan resultere, hvis du arbejder i en fælles bygning med mange andre små virksomheder, som hver har deres eget trådløse netværk. Alternativt kan du fjerne netværk, du ikke længere bruger, så du har mindre rod i din liste over tilgængelige netværk.

Windows 7

1.

Åbn startmenuen og klik på "Kontrolpanel."

2.

Skriv "trådløs" i boksen Søg kontrolpanel øverst til højre i vinduet Kontrolpanel, og klik derefter på "Enter".

3.

Klik på "Administrer trådløse netværk" i listen over søgeresultater, der vises i kontrolpanelets programvindue for at åbne vinduet Administrer trådløse netværk.

4.

Rul gennem listen over tilgængelige trådløse netværk, indtil du finder den, du vil slette. Klik på det netværk for at fremhæve det.

5.

Klik på "Fjern" lige over listen over tilgængelige trådløse netværk for at fjerne det pågældende netværk fra din liste over tilgængelige netværk.

6.

Klik på "OK" for at gemme dine ændringer. Du skal manuelt tilføje dette trådløse netværk, hvis du vil oprette forbindelse til det senere.

Mac OS X

1.

Klik på Apple-ikonet øverst til venstre på computerens startskærm, og klik derefter på "Systemindstillinger" for at åbne vinduet Systemindstillinger.

2.

Vælg "Netværk".

3.

Klik på ikonet "Netværk" under Internet & Wireless.

4.

Vælg "Lufthavn" på venstre side af netværksvinduet og klik derefter på "Avanceret" langs bunden af ​​vinduet. Listen over dine foretrukne tilgængelige trådløse netværk vises under Foretrukne netværk.

5.

Vælg det trådløse netværk, du vil slette, og klik derefter på "-" for at slette det pågældende netværk.

6.

Klik på "OK", og klik derefter på "Anvend" for at gemme dine ændringer, og luk vinduet Systemindstillinger.

7.

Klik på "Programmer" på din Macs startskærm for at åbne programmets programvindue.

8.

Klik på "Hjælpeprogrammer" for at åbne vinduet.

9.

Klik på "Nøgleringstilgang", og indtast derefter adgangskoden, som du har konfigureret til denne funktionalitet.

10.

Vælg dit trådløse netværk, klik på "Fjern", og klik derefter på "OK", når du bliver bedt om at bekræfte, at du vil slette dette netværk. Genstart din computer for at færdiggøre fjernelsen af ​​netværket. Du skal manuelt tilføje det trådløse netværk for at få adgang til det igen.

 

Efterlad Din Kommentar