Sådan sletter du deleknapper på Blogger

Når du opretter et indlæg på Blogger, opretter softwaren automatisk nogle deleknapper nederst i indlægget, som gør det muligt for besøgende hurtigt at dele indlægget med en række sociale netværkssites. For små virksomheder, der ikke vil have deres indlæg delt, eller som allerede har andre deling widgets på plads, der har større funktionalitet og sporing, kan de eksisterende knapper være problematiske. Blogger giver dig mulighed for at fjerne disse knapper, men indstillingen er ikke på det mest oplagte sted.

1.

Start en webbrowser og naviger til Blogger-webstedet. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode, og klik derefter på "Log ind".

2.

Klik på navnet på den blog, du vil redigere, hvilket fører dig til instrumentbrættet for den pågældende blog.

3.

Klik på "Layout" på venstre side af skærmen, hvilket vil medbringe et bloklayout på din blog. Find området "Blogindlæg" i layoutet og klik på "Rediger", der findes i nederste højre hjørne af området. Der vises et pop op-vindue.

4.

Rul ned i pop op-vinduet, indtil du finder indgangen mærket "Vis deleknapper". Klik på afkrydsningen ved siden af ​​denne post for at fjerne checken. Rul til bunden af ​​pop op-vinduet og klik på "Gem".

Tip

  • Denne proces sikrer ikke kun, at fremtidige indlæg ikke har deleknapperne, men det vil også slette dem fra alle tidligere indlæg.
 

Efterlad Din Kommentar