Sådan slettes en Tumblr-konto & ikke den anden

Tumblr tillader brugere at oprette flere blogs. Hver Tumblr-bruger får en primær blog, der for altid vil blive knyttet til deres e-mail-adresse og kan ikke slettes. Den primære blog kan ikke slettes uden at slette brugerens andre blogs. Sekundære blogs kan slettes, selvom Tumblr har gemt og maskeret sletningsmekanismen i "Medlemmer" kontrolpanelet. For at slette en sekundær blog skal brugeren opsige medlemskab til bloggen, som efterfølgende sletter fjerner den fra serverne. Selv om sletningsprocessen er noget uklar, kan den udfyldes med et par klik.

1.

Åbn din valgfri browser og gå til Tumblrs hjemmeside. Log ind med din email-adresse og adgangskode, hvis du bliver bedt om det.

2.

Klik på titlen på den blog, du vil slette, øverst på Tumblr Dashboard ved siden af ​​Tumblr-logoet. Hvis du ikke kan se din blogtitel, skal du klikke på knappen "Mine blogs", som ligner en punktliste og vælge den fra listen, der vises.

3.

Klik på knappen "Medlemmer" i højre sidepanel.

4.

Klik på knappen "Forlad denne blog" ved siden af ​​dit brugernavn.

5.

Klik på "OK", når en boks vises for at advare dig om, at du forlader bloggen, vil slette den permanent fra Tumblr-serverne.

 

Efterlad Din Kommentar