Sådan slettes et tomt fotoalbum på Facebook

Med over 901 millioner månedlige aktive brugere pr. Marts 2012 præsenterer Facebook et stort marked for potentielle kunder og fans, som virksomheder kan udnytte med Facebook Pages og forretnings profiler. Hvis du har oprettet et billedalbum til din virksomheds Facebook-side - f.eks. Som en del af en forretningsforfremmelse - fjern billederne og slet albumet, efter at forfremmelsen er overstået ved hjælp af indstillingen Facebook-albumredigering.

1.

Log ind på Facebook-kontoen, der er vært for albummet eller en konto med administrativ adgang til Facebook-siden, hvor albummet er vært.

2.

Naviger til Facebook-siden eller -profilen, hvor besøgende kan se dine fotos. Klik på linket "Billeder" for at få adgang til fotoalbumerne, der er knyttet til denne Facebook-side eller -profil.

3.

Klik på det album, du ønsker at slette, for at få adgang til albumlistesiden. Klik på linket "Rediger album" øverst på albumsiden.

4.

Klik på knappen "Slet" øverst på albumredigeringssiden; knappen har et billede af en skraldespande på den. Der vises en prompt, der spørger, om du er sikker på, at du vil slette albummet.

5.

Klik på "Slet album" for at bekræfte, at du vil slette det. Albummet slettes permanent fra din Facebook-side eller -profil.

Tip

  • Albummer behøver ikke at være tomme for at slette dem. Sørg for at gemme billeder, du vil beholde, før du sletter et album, der ikke er tomt.
 

Efterlad Din Kommentar