Sådan slettes alle mine Google-e-mails

Sletning af alt i din Gmail-konto tager kun sekunder, når du er klar til at rengøre huset. Meddelelser, du sletter, flyttes til papirkurven, og efter 30 dage bliver de permanent slettet ud over gendannelse. Vær sikker på at du vil slette alle dine meddelelser, før du sletter dem.

Sådan sletter du alle e-mails

Vælg "All Mail" fra Gmail navigationsruden. Klik på afkrydsningsfeltet i værktøjslinjen over meddelelserne for at fremhæve alle meddelelser på skærmen; Du kan derefter vælge linket "Vælg alle x samtaler", hvor "x" er antallet af meddelelser i din Gmail-konto. Klik på papirkurven for at flytte alle de valgte meddelelser til papirkurven. Du kan også åbne mappen Papirkurv for at slette dem med det samme.

Desktop og mobile klienter

Hvis du har adgang til Gmail via en desktop eller mobilklient, skal du kontrollere instruktionerne i softwaren for at få oplysninger om, hvordan du sletter e-mails. Hvis du har en IMAP - Internet Message Access Protocol - oprettes forbindelse, påvirker ændringer, der foretages i klienten, også e-mails i Gmail-webgrænsefladen - i de fleste tilfælde vil e-mails, der slettes fra en klient, arkiveres i stedet for at blive smidt på Gmail selv . Hvis du har downloadet dine e-mails separat ved hjælp af POP-Post Office Protocol-standarden, forbliver dine e-mails på plads i Gmail-webgrænsefladen, selv efter at du har slettet dem i din desktop-klient.

 

Efterlad Din Kommentar