Sådan slettes alle iPhone billeder uden synkronisering

Selv om du kan synkronisere din iPhone med din computer for at slette billeder, kan sletning af alle iPhone-billeder direkte fra din telefon være praktisk, især hvis du ikke har adgang til en computer. For virksomhedsejere fjerner dette rod, der bruger diskplads. Selvom lagring af fotos på din iPhone giver dig mulighed for at dele indhold med kunder og klienter, kan du slette alle billeder på enheden, så længe du bruger iOS 5.1 eller nyere.

Sletning af IPhone-album

1.

Tryk på "Billeder" fra din iPhones startskærm for at starte billedprogrammet. Du skal se albumene på din iPhone.

2.

Tryk på knappen "Rediger", og tryk derefter på knappen "-" (minus) nex til det album, du vil slette.

3.

Tryk på knappen "Slet" for at fjerne albummet og fotosne.

Sletning af individuelle iPhone-fotos

1.

Tryk på "Billeder" fra din iPhones startskærm for at starte billedprogrammet. Du skal se albumene på din iPhone.

2.

Tryk på albumet "Camera Roll". Dette album indeholder alle billederne på din iPhone. Tryk på knappen, der ligner en pil, der skyder ud af en boks.

3.

Tryk på alle fotos i albummet. Et afkrydsningsfelt vises øverst på hvert billede.

4.

Tryk på knappen "Slet", og tryk derefter på knappen "Slet valgte fotos" for at bekræfte dit valg. Billederne slettes alle fra din iPhone.

Tip

  • Hvis du vil slette billeder uden at synkronisere med din computer, skal du bruge iOS 5.1 eller nyere.

Advarsel

  • Du kan ikke slette Camera Roll-albummet, fordi det er standardalbummet, hvor billeder taget med det indbyggede kamera eller uploadet til telefonen er gemt. Du kan kun slette alle fotos i dette album.
 

Efterlad Din Kommentar