Sådan deaktiveres bill mig senere

Bill Me Later er en PayPal-ejet tjeneste, der giver dig mulighed for at foretage online kreditkort-type køb fra mange større detailhandlere. Du kan også tilmelde dig Bill Me Later, når du betaler via PayPal, hvilket forårsager, at fremtidige køb bliver debiteret til din Bill Me Later-konto som standard, når du ikke har kontanter i din PayPal- eller bankkonto. Du kan forhindre PayPal i at opkræve gebyrer til Bill Me Later ved at ophæve de to konti. Du kan også helt deaktivere Bill Me Later ved at lukke kontoen.

Fjern link fra PayPal

1.

Log ind på din PayPal-konto.

2.

Flyt din pointer over linket "Profil" øverst på siden, og vælg derefter "Mine penge" i rullelisten.

3.

Klik på linket "Opdater" ved siden af ​​"Mine forhåndsgodkendte betalinger".

4.

Klik på linket "Indstil ledige finansieringskilder".

5.

Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Bill me later", som fjerner planen som en sikkerhedskopieringskilde, når du foretager PayPal-køb. Klik på "Gem".

Luk konto

1.

Betal din Bill Me senere saldo, hvis du har en.

2.

Ring til Bill Me Later's kundeservice på (866) 528-3733 fra kl. 9 til kl. 11.00 Eastern Time, fra april 2013. Giv dit kontonummer og oplys at du vil lukke din konto.

3.

Send et brev til Bill Me Later på PO Box 2394, Omaha, NE, 68103, hvis du foretrækker at lukke din konto pr. Mail. Medtag dit faktura mig senere kontonummer i brevet og angiver, at du lukker kontoen.

Tip

  • Mange kreditrådgivere råder over, at du sender et skriftligt afbestillingsbrev efter annullering af et kreditkort eller en lignende konto, selvom du først annullerer kontoen pr. Telefon. I brevet skal du oplyse, at du vil have din kreditrapport inkluderet, at kontoen blev lukket på din anmodning.
 

Efterlad Din Kommentar