Sådan ændrer du din bekræftelses-e-mail til Google-konti

Med alle de tjenester, der er tilgængelige via en Google-konto, fra Google Analytics til Google Docs, tager det ikke lang tid for denne enkelt konto at blive en integreret del af din virksomhed. Det betyder, at du altid skal sikre dig adgang og kontrol over din konto. Hvis du planlægger at ændre e-mailadresser eller slette en e-mail-adresse, du bruger til bekræftelse på din Google-konto, skal du ændre dette på Google hurtigst muligt.

Konti, der ikke er knyttet til Gmail

Så længe du ikke bruger en Gmail-konto som en bekræftelsesemail i Google, kan du til enhver tid ændre den. Log ind på Google ved hjælp af startsiden til Google-konti (se Ressourcer), og klik på linket "Rediger" under din e-mail-adresse. Du kan derefter tilføje en sekundær e-mail til din Google-konto. Når du har tilføjet en anden adresse, skal du gå til din e-mail-klient, åbne verifikations-e-mailen og bekræfte e-mail-kontoen. Gå tilbage til startsiden til Google-konti, lav den nye e-mail-adresse til din primære e-mail, og fjern den oprindelige e-mail-konto, hvis det ønskes.

Konti, der er knyttet til en Gmail-konto

Hvis du bruger en Gmail-konto til at få adgang til Googles produkter og tjenester, kan du ikke fjerne denne adresse fra din Google-konto, men du kan tilføje andre e-mail-adresser som din egen domæneadresse eller Yahoo eller Hotmail-adresser. Du kan bruge disse ekstra konti til verifikationsformål, men din Gmail-konto forbliver din primære konto for at logge ind på Google-tjenester som AdSense, Docs og Analytics. For at tilføje e-mailadresser til din Google-konto skal du logge ind på startsiden for Google-konti og klikke på linket "Rediger" under din e-mail-adresse. Indtast de yderligere e-mailadresser i tekstfeltet.

Bekræftelsesemails

Som en sikkerhedsforanstaltning sender Google to e-mails, når du ændrer din bekræftelses-e-mail-adresse. En besked går til din nye e-mail-adresse og beder dig om at bekræfte, at det er den rigtige adresse ved at klikke på linket indlejret i meddelelsen. En anden besked går til din gamle e-mail-adresse og informerer dig om, at du har ændret adresser. Denne meddelelse kræver ingen handling fra din side. Den sendes som en sikkerhedsforanstaltning, hvis nogen har fået adgang til din konto og forsøger at fjerne din adgang til den.

Mistet adgang til primær e-mail-konto

Nogle gange mister folk adgang til deres e-mail-konti. Dette kan ske med en tjeneste som Hotmail, hvis du ikke har brugt kontoen i nogen tid. Det kan også ske, hvis du lader dit webdomæne udløbe eller brugt en emailadresse fra en tidligere arbejdsgiver. I de fleste tilfælde skal verifikations-e-mailen sendt til din gamle adresse, når du forsøger at fjerne den, ikke påvirke dig. Men hvis en anden person nu besidder den e-mail-adresse, kunne de muligvis bruge denne bekræftelses-email for at stoppe dig fra at fjerne adressen fra din Google-konto. For at forhindre dette, skal du ændre din adgangskode og bruge en alternativ opsætning, som f.eks. Tilføje et sikkerhedsspørgsmål eller bruge mobiltelefonbekræftelse til at bekræfte din identitet.

 

Efterlad Din Kommentar