Sådan ændrer du dine indstillinger, så du kan sende en video på en persons væg på Facebook

Når du deler en video på en Facebook-venns mur, kan du og din ven se det. Hvem ellers ser det, afhænger af dine personlige oplysninger og dine venners personlige oplysninger. Hvis din ven lader sine venner eller venner af venner se indlæg på sin væg fra folk udover sig selv, så vil de se det - så længe dine egne privatlivsindstillinger tillader det også. Hvis du har indsendt en video til en vens væg, men finder ud af, at din målgruppe ikke kan se videoen, kan du ændre din standardindstillinger for privatlivets fred.

1.

Log ind på Facebook, klik på pil nedad i øverste højre hjørne, og vælg "Fortrolighedsindstillinger" i rullemenuen. Dette viser alle dine Facebook privatlivskontrol.

2.

Klik på den store "Brugerdefinerede" knap i afsnittet "Kontrol din standard privatliv" på din side om beskyttelse af personlige oplysninger. Der åbnes et nyt vindue, hvor du kan tilpasse din standardindstillinger for privatlivets fred.

3.

Klik på rullemenuen under "Lav det synlige til" og vælg "Friends of Friends". Klik på knappen "Gem indstilling" nederst i vinduet for at låse det nye standardniveau for privatlivets fred.

Tip

  • Hvis du allerede har sendt en video til en anden mands væg, men ikke delte den med et bredt publikum, kan du stadig ændre privatlivets indstilling for indlægget. Hold musen over posten, og klik på ikonet i øverste højre hjørne af indlægget. Vælg "Brugerdefineret" i rullemenuen, der vises, og vælg derefter "Venner af venner" fra det resulterende brugerdefinerede privatlivsvindue.

Advarsel

  • Hvis du ikke ser en statusopdateringsboks på en venns væg, betyder det, at hun har begrænset indstillingsrettigheder. Der er ingen indstilling, du kan ændre for at overvinde dette.
 

Efterlad Din Kommentar