Sådan ændres brugerrettigheder i Quickbooks

QuickBooks-applikationer understøtter flere brugere. Administratoren kan få adgang til enhver fil og udføre enhver funktion, men du kan tilpasse tilladelser til andre brugere for at begrænse deres handlinger. For eksempel har alle medarbejdere i din lille virksomhed adgang til QuickBooks Time Tracking-værktøjet for at logge deres arbejdstimer. Færre medarbejdere skal have adgang til lagerstyringsark, og færre har stadig brug for adgang til kundernes personlige oplysninger eller kreditkortnumre. Begrænsning af brugerrettigheder hjælper med at begrænse fejl og holder din virksomheds information sikker.

1.

Klik på "Firma" i menuen QuickBooks.

2.

Klik på "Opsætning af brugere og adgangskoder."

3.

Klik på "Indstil brugere" for at åbne dialogboksen "Brugerliste".

4.

Klik på navnet på den bruger, hvis tilladelser du vil ændre. Klik på "Rediger bruger ..." for at åbne brugerens adgangsvindue.

5.

Klik på et af de tre adgangsniveauer, som er "Alle områder af QuickBooks", "Udvalgte områder af QuickBooks" og "External Accountant." Den første mulighed giver fuld adgang, og den tredje mulighed giver fuld adgang med undtagelse af kundens personlige oplysninger. Vælg enten og klik på "Næste" for at afslutte processen, eller vælg den anden mulighed og klik på "Næste" for yderligere at tilpasse tilladelser.

6.

Klik på "Ingen adgang", "Fuld adgang" eller "Selektiv adgang" på hver af de næste ni skærme. Disse skærmbilleder er i orden "Salg og kundefordringer", "Køb og betalingskort", "Kontrol og kreditkort", "Lager", "Tidsporing", "Løn og medarbejdere", "Sensitive regnskabsaktiviteter" Sensitive Financial Reporting "og" Ændring eller Sletning af Transaktioner. "

7.

Klik på "Afslut".

 

Efterlad Din Kommentar