Sådan ændres en brugerkonto på en iPhone

Din iPhone gemmer alle dine indstillinger og data i din brugerkonto, kaldet "Apple ID." Du vil måske ændre brugerkonti på din iPhone af en række årsager; Du kan f.eks. købe noget i iTunes Store, tjekke dine scoringer i Spilcenter eller matche brugerkontoen på en computer for at udnytte Hjemmedeling. Indstillingerne på indstillingerne på iPhone-startskærmen giver dig mulighed for at logge fra en brugerkonto og til en anden, så længe du er inden for et netværk.

1.

Tryk på knappen "Home", og skub skyderen for at låse din iPhone op.

2.

Tryk på ikonet "Indstillinger", rul ned og tryk på "Gem".

3.

Tryk på dit Apple-id, og tryk derefter på "Log ud". Du er logget ud af brugerkontoen.

4.

Tryk på ikonet "Log på", der vises. Tryk på "Brug eksisterende Apple ID." Indtast de nye brugerkonto loginoplysninger og tryk på "OK".

 

Efterlad Din Kommentar