Sådan ændres indstillinger i Facebook til, hvor du ikke viser op på chat

Standardindstillingerne for Facebook Messenger viser, når du er aktiv online og tilgængelig til at chatte med en kollega eller en ven. Dine forbindelser ser en grøn prik på deres Facebook Messenger-app eller Facebook-website, der angiver, at du er tilgængelig, og du kan se, hvilke af dine forbindelser der er tilgængelige for at modtage meddelelser i realtid ved at finde det grønne lys ved siden af ​​deres navne. Dette gør det nemt at oprette forbindelse til nogen i realtid, når du ved, at de er online og kan se din besked.

I Messenger-appen og i Messenger på Facebook-webstedet kan du skjule det faktum, at du er online, og andre brugere vil ikke vide, at du er aktiv. I Facebook-browserversionen har du flere muligheder for din synlighed end i appen. Uanset hvad, du er ikke forpligtet til at vise så aktiv på chat. Du kan sende og læse meddelelser uanset din status.

Fjernelse af den grønne prik på Facebook Messenger App

Hvis du vil slukke for det grønne lys på Facebook Messenger på din mobilenhed, skal du åbne Facebook Messenger-appen på din smartphone eller tablet. Tryk på dit profilbillede øverst i den åbne app. Rul gennem indstillingerne Indstillinger, indtil du når indstillingen "Aktiv status" og tryk på den. Sluk for andre brugere at se, når du er aktiv eller for nylig aktiv ved at vælge prikken eller skyderen ved siden af ​​teksten mærket "Vis når du er aktiv _" _ på skærmen, der åbnes. Et popup-vindue åbnes og bemærker, at du ikke kan se, hvornår dine venner er aktive eller for nylig aktive. Vælg "Sluk" for at afslutte handlingen, og fjern den aktive status og de grønne prikker i Messenger-appen. Du kan stadig chatte og se alle på din chat liste, men ikke deres aktive status.

Hvis du slår din aktive status fra i Messenger-appen på din mobilenhed, slukker du ikke din aktive status i chat på Facebook-webstedet.

Skift Messenger-indstillinger i en webbrowser

Facebook Messenger ser anderledes ud, når den ses i en webbrowser, fordi den er integreret med Facebook som helhed og ikke fungerer som en selvstændig app. Dine chatkontakter vises i et panel til højre for hoved Facebook-skærmen. Når du er online, kan du se en grøn prik ved siden af ​​hver person på listen, som også er online. Når du er inaktiv, kan du stadig se deres navne og sende beskeder til dem, men du kan ikke se, om de er online, og de kan ikke se, om du er online.

Hvis du vil deaktivere din aktive chatstatus, skal du rulle til bunden af ​​listen over chatkontakter og klikke på gearindstillinger-ikonet. Vælg "Sluk for aktiv status." På det tidspunkt kan du vælge at "Sluk for aktiv status for alle kontakter", "Sluk for aktiv status for alle kontakter undtagen ..." eller "Sluk aktiv status for kun nogle kontakter ..." på popup-skærmen.

Dit valg påvirker ikke din aktive status på Messenger-appen. Du skal indstille hver enkelt enhed individuelt.

Du kan også skifte din aktive status til og fra fra hovedskærmen Messenger i Facebook. For at gøre det, skal du klikke på ikonet "Meddelelser" øverst på Facebook-skærmen for at se en liste over de seneste meddelelser. Gå til bunden af ​​denne liste og vælg "Se alt i Messenger". Til venstre på skærmen, der åbnes, vises en liste over de seneste meddelelser. Over denne liste er et menupunkt, der ligner et hjul. Klik på ikonet og vælg "Indstillinger". En pop op vises med den samme "Vis når du er aktiv" mulighed, du så i appen. Skift skyderen til højre for aktiv status og til venstre for inaktiv status.

 

Efterlad Din Kommentar