Sådan ændres sikkerhedsindstillinger på en Belkin Wireless Router

Sikring af dine data er afgørende, hvis du driver en virksomhed, især hvis du opretter forbindelse til internettet ved hjælp af en trådløs router. Hvis du lige har konfigureret din helt nye Belkin-router, skal du sikre det trådløse netværk ved at redigere routers standard sikkerhedsindstillinger. Du kan hurtigt få adgang til sikkerhedsindstillingerne ved at navigere til enhedens webinterface. Når du har sikret netværket, skal du forhindre adgang til routeren ved at oprette en adgangskode. Selvom du bruger en trådløs adgangskode til at beskytte dit netværk og et routeradgangskode for at beskytte routeren, er dine data ikke 100 procent sikre.

1.

Start webbrowseren og navigér til "192.168.2.1" for at få adgang til webgrænsefladen.

2.

Klik på "Send" uden at indtaste noget i feltet Adgangskode for at logge ind på webgrænsefladen; Som standard har Belkins trådløse routere ikke adgangskode.

3.

Klik på linket "Sikkerhed" i sektionen Trådløs til venstre for at få vist sikkerhedsindstillingerne i højre rude.

4.

Skift "Security Mode" boksen til "WPA / WPA2-Personal (PSK)" og vælg "WPA-PSK + WPA2-PSK" i feltet "Autentificering".

5.

Vælg "TKIP + AES" i "Krypteringsteknologi" boksen og indtast en adgangskode i feltet "Pre-Shared Key (PSK)".

6.

Klik på knappen "Apply Changes" for at anvende og gem de nye sikkerhedsindstillinger.

7.

Klik på "Systemindstillinger" i afsnittet Hjælpeprogrammer til venstre.

8.

Indtast det kodeord, du vil bruge til at sikre routeren i boksen "Skriv ny adgangskode" og "Bekræft ny adgangskode". Hvis du allerede har en adgangskode, skal du skrive den i feltet "Indtast aktuel adgangskode".

9.

Klik på knappen "Anvend indstillinger" for at anvende de nye sikkerhedsindstillinger og oprette adgangskoden.

Tips

  • PSK-adgangskoden skal være mindst otte tegn lang og indeholde bogstaver, tal og specialtegn.
  • Du kan vælge andre indstillinger på siden Trådløs sikkerhed.
  • Sørg for, at du ikke glemmer routerens adgangskode; hvis du glemmer det, skal du nulstille routeren.
 

Efterlad Din Kommentar