Sådan ændres Privacy Settings på Twitter, så ingen kan se mine tweets

Som Twitter bruger har du mulighed for offentligt at vise dine tweets eller holde dem private. Private tweets vises kun til de personer, der følger dig. Som standard er dine tweets offentlige, men du kan nemt ændre dine personlige oplysninger indstillinger til enhver tid. Ændringer træder i kraft straks og påvirker alle dine tidligere tweets.

Begrænsninger

Når dine personlige oplysninger er indstillet til at beskytte dine tweets, finder visse begrænsninger sted. Du skal f.eks. Manuelt godkende hver ny efterfølgeranmodning - afhængigt af dine meddelelsesindstillinger, modtager du en tekst eller e-mail, der giver dig besked om en ny følgesøgning. Dine tweets vises også ikke i søgemaskiner. Derudover kan en anden tilhænger se den retweetede besked, når en tilhænger retweets dig.

Beskyttelse af dine tweets

Klik på det tandhjulede ikon på din Twitter-kontos hjemmeside, vælg "Indstillinger", og klik derefter på fanen "Sikkerhed og privatliv" for at få vist alle mulighederne for at beskytte din konto. Marker afkrydsningsfeltet "Beskyt mine tweets", og klik derefter på "Gem ændringer". Du skal indtaste din adgangskode igen for at bekræfte ændringerne. Bekræft, at dine tweets nu er private ved at se din profil: Et låsikon skal vises ud for dit brugernavn i overskriften.

 

Efterlad Din Kommentar