Sådan ændres tilladelserne i Windows Media Center Edition

I nyere versioner af Windows tilbyder Microsoft Windows Media Center som et program til XP-generationen. det producerede et separat operativsystem, Windows XP Media Center Edition. Denne udgave af Windows skete fra XP med inkluderingen af ​​et program til optagelse og afspilning af videoer på store skærme, men mange systemoperationer, herunder ændring af fil eller registreringsrettigheder, forblev det samme som i XP Professional.

Filtilladelser

1.

Højreklik på den fil eller mappe, som du vil ændre tilladelserne på, og klik på "Egenskaber".

2.

Åbn fanen "Sikkerhed". Fra den viste liste skal du klikke på den bruger, hvis tilladelser du vil ændre, eller hvis brugeren ikke vises, skal du klikke på "Tilføj" og indtaste et andet brugernavn.

3.

Afkryds eller fjern markeringen i boksen under "Tillad" og "Afvis" for at ændre hver tilladelse. For at give brugeren fuldstændig kontrol over filen eller mappen, skal du kontrollere "Fuld kontrol" under "Tillad."

4.

Klik på "OK" for at indstille tilladelserne.

Registreringsmuligheder

1.

Hold "Windows" nøglen og tryk på "R" for at vise Run-prompt.

2.

Skriv "regedit" og tryk enter. I modsætning til ældre versioner af Windows understøtter Media Center Edition og alle nyere versioner redigeringstilladelser fra den almindelige registreringseditor i stedet for at bruge regedt32.

3.

Gennemse den registreringsdatabase, du vil redigere i venstre rude. Højreklik på det og klik på "Tilladelser".

4.

Vælg den bruger, hvis tilladelser du skal ændre, og marker eller fjern markeringen i nedenstående felter for at ændre dem. Kontroller "Fuld kontrol" under "Tillad" for at lade en bruger ændre registreringsnøglen på nogen måde. Hvis brugeren ikke vises på listen, skal du klikke på "Tilføj" og indtaste brugerens navn.

5.

Tryk på "OK", og luk Registreringseditoren.

Tips

  • Fanen "Sikkerhed" vises som standard kun, hvis computeren tilhører et domæne, f.eks. Dit kontornetværk. For at vise det uden at deltage i et domæne, skal du åbne menuen "Værktøjer" i en mappes vindue og klikke på "Mappeindstillinger". Åbn fanen "Vis" og fjern markeringen "Brug enkel fildeling (Anbefalet)."
  • Hvis du vil indstille mere specifikke tilladelser eller ændre en fil eller registreringsnøgleens ejer, skal du klikke på "Avanceret" i tilladelsesvinduet.

Advarsel

  • Fjernelse af tilladelser eller ændring af ejeren af ​​en fil eller registreringsnøgle kan stoppe programmer, der læser eller skriver til det pågældende emne, fra at fungere korrekt. Skift kun tilladelser efter behov, og fortryd eventuelle ændringer, hvis du støder på fejl.
 

Efterlad Din Kommentar