Sådan ændres ejerindstillingerne på en brugt iPod

Hvis du har købt en brugt iPod til brug sammen med din virksomhed, kan den tidligere bruger have forsømt at rydde hans indstillinger. Dette kan blive en mindre irritation, hvis du synkroniserer din iPod og ser den identificeret som den forrige ejer. For at ændre indstillingerne og gendanne iPod til de grundlæggende fabriksindstillinger med den nyeste iOS-software, skal du bruge iTunes 'gendannelsesfunktion. Dette sikrer, at du kan synkronisere din iPod med din nye computer og tilpasse din iPod med dine indstillinger.

Gendan

1.

Slut din iPod til din computer, og start derefter iTunes, hvis den ikke åbnes automatisk. Windows-brugere må muligvis downloade iTunes fra Apples websted. Mac-brugere kan blot klikke på iTunes-ikonet i Dock. (Se tips)

2.

Klik på din iPod under Enheder i sidepanelet.

3.

Klik på fanen "Sammendrag", hvis den ikke er valgt som standard, og klik derefter på "Gendan".

4.

Vælg knappen "Do not Back Up" i dialogboksen, der vises. Klik derefter på knappen "Gendan", når du bliver bedt om det.

Ny opsætning

1.

Slut din iPod til din computer, og start derefter iTunes, hvis den ikke åbnes automatisk.

2.

Vælg din iPod, når den vises i afsnittet Enheder i sidepanelet. En dialogboksen til opsætningsassistent vises.

3.

Indtast dit navn i området Navn tekst. Vælg derefter dine muligheder for at synkronisere sange, billeder og apps. Hvis du vil have iTunes til at sørge for synkronisering for dig, skal du markere alle afkrydsningsfelterne. Klik derefter på knappen "Udført".

Tips

  • Hvis du ikke har iTunes installeret på Windows, skal du downloade iTunes-programmet fra Apples websted (Se link i Ressourcer), dobbeltklikke på programfilen og følge installationsvejledningen.
  • Åbn iTunes på Windows ved at klikke på menuen Start, skrive iTunes i søgefeltet og vælge iTunes for at åbne det.
 

Efterlad Din Kommentar