Sådan ændrer du ejeren af ​​en iPad

IPad, en tabletcomputer fra Apple, Inc., kræver, at dets ejere bruger iTunes-applikationen til at oprette og synkronisere enheden. Når du aktiverer en iPad i iTunes for første gang, skal du indtaste et navn, som iTunes og flere andre applikationer kan bruge til at identificere enheden. Du kan ændre brugere på iPad- enheder til enhver tid via iTunes.

Ændring af ejerskabet til iPad er meget nemt, og efter at have byttet iTunes-kontiene til den nye ejer, vil effekterne finde sted straks. Der er mange årsager til at ændre ejerskab, bare sørg for at du ikke giver afkald på dit ejerskab af iPad, før du er sikker på beslutningen.

Grunde til at ændre iPad-ejer

Ændring af ejerskab kan ske permanent eller midlertidigt. Permanente ændringer kræver en fuldstændig nedlukning af tjenester og afbrydelse af eventuelle tilsluttede enheder. Hvis du sælger eller gave enheden, skal du sørge for, at iPad har en ny start for den nye bruger. Dette indebærer at afbryde din iTunes-konto og slette lagrede data på enheden.

En midlertidig ejerændring er lidt lettere med en simpel log ud af iTunes og et nyt bruger login. Enhver tjeneste, der er forbundet med enheden, vil dog fortsætte med at blive opkrævet, medmindre du annullerer politikken eller overførselstjenesten til en ny enhed.

I sidste ende er processen for at skifte ejerskab enkel og skulle kræve meget lidt tid. Typisk er det mest tidskrævende aspekt at annullere eller overføre service via en mobiloperatør.

Sluk Synkroniser og slet personlige oplysninger

Inden du afleverer iPad, skal du fjerne synkronisering fra en tilsluttet enhed. Din telefon, computer og se alle er muligvis synkroniseret med enheden. Du skal bare ophæve hver enhed for at fjerne disse forbindelser.

Dernæst skal du slette dine personlige oplysninger. Du må ikke slette noget manuelt manuelt, da du stadig er logget ind i din sky. Sletning fjerner information fra din sky og derefter fra andre enheder.

Først logger du ud af dine iCloud- og iTunes-konti. Du skal blot klikke på Indstillinger og logge ud for at fjerne dine skyforbindelser på iPad. Mange brugere stopper på dette tidspunkt og overfører ejerskab. Du bør tage et ekstra trin og slette alle resterende data på iPad.

Gå tilbage til indstillingerne, klik på Generelt, og vælg Reset . Hit Slet alt indhold og indstillinger for helt at rydde iPad til den nye bruger.

Overførselstjeneste

På dette tidspunkt læses iPad til en ny bruger. De kan simpelthen logge ind på deres iTunes-konto for at komme i gang. Det eneste element, der er tilbage, er det serviceaspekt, der bruges til at overføre iPad til ny ejer .

Hvis du kun brugte iPad på WIFI og aldrig har tilsluttet service, er der ikke behov for yderligere trin. Hvis iPad er forbundet til service via et SIM-kort, skal du fjerne kortet og kontakte din operatør om ændring af tjenesten. Indsætningen af ​​en papirclips i pinholeet ved siden af ​​SIM-skuffen fjerner kortet. Du kan placere kortet i din nye iPad for blot at overføre den eksisterende tjeneste til en ny enhed.

En iPad, der er forbundet til service uden SIM-kort, kræver et telefonopkald til serviceudbyderen for at afbryde service eller overførsel til den nye ejer. Processen varierer fra tjenesteyderen, men et opkald til kundeservice løser typisk ændringen.

En anden mulighed er at besøge din serviceleverandør direkte. Besøg i butikkerne sikrer, at tjenesten annulleres eller overføres uden frustrationen ved at håndtere processen via telefonen.

 

Efterlad Din Kommentar