Sådan ændres ordren af ​​billeder på Flickr

Hvis du vil omarrangere dine Flickr-fotos, kan du organisere dem som et sæt eller redigere den dato, der er indsendt for at vise dine billeder i den rækkefølge, du ønsker. Flickr giver dig mulighed for at gruppere dine billeder og derefter placere miniaturebillederne i et sæt for at hjælpe dig med at kommunikere din visuelle besked. Som et alternativ giver din fotostream en seer med redigeringsmuligheder til udstationeringsdatoen. For eksempel kan et billede du uploadede måneder siden vise som den første, når du vælger i dag som indleveringsdato.

Arranger sæt af fotos

1.

Klik på "Du" på organisationen for at hente dine billeder, klik på "Indstillinger" og klik derefter på "Opret dit første sæt nu" eller "Tilføj nyt sæt".

2.

Træk billederne fra bundstrimlen op til sættet i hovedruden. Klik og træk miniaturebillederne for at omarrangere ordren.

3.

Klik i feltet "Ny sæt" i sidepanelet og indtast et nyt navn til dette sæt. Klik på "Gem". Det mærkede sæt indeholder et omslagsbillede.

4.

Klik på "Din fotostream" og klik derefter på "Sets." Klik på sæt af billeder for at se arrangementet. Hvis du vil omarrangere yderligere, skal du klikke på "Rediger" for at få vist miniaturebillederne og derefter klikke og træk miniaturerne for at opdatere ordren. Klik på "Gem".

Rediger datoen sendt

1.

Klik på billedet i dit fotostream for at forstørre en seer med en sort ramme. Klik på knappen "Mere", der viser tre vandrette punkter, og vælg derefter "Rediger titel, Tags og Datoer" på menuen. Siden åbnes med et miniaturebillede og felter til redigering.

2.

Klik på boksen "Dato sendt til Flickr" for at åbne kalendermåneden. Ændre posteringsdatoen for at omarrangere rækkefølgen af ​​dine fotos. For eksempel, hvis du vil flytte dette billede for at være først på linje, kan du klikke på dagens dato.

3.

Klik på "Gem ændringer" for at åbne et forstørret billede. Klik på "Du" og vælg derefter "Photostream" for at se dine omorganiserede fotografier.

Tips

  • Juster privatlivets niveauer for hvert fotografi ved at klikke på "Rediger" på Organisationen. Miniaturerne vises med de privatlivsniveauer, der er angivet under fotoets beskrivelse. Klik på "Rediger" for at åbne siden Skift privatlivsindstillinger. Vælg det foretrukne niveau:
  • "Kun dig (Privat)", "Dine venner", "Din familie" eller "Enhver". Klik på "Gem".
 

Efterlad Din Kommentar