Sådan ændres muligheder på en Netgear Router

Hvis du bruger en Netgear-router i din virksomhed til at forbinde flere computere og bærbare computere til internettet, kan du ændre sine muligheder ved hjælp af webgrænsefladen. For at få mest muligt ud af din internetforbindelse og beskytte dit kablede eller trådløse netværk kan du konfigurere routerens sikkerheds- og DHCP-indstillinger og sende porte til enheder, der er tilsluttet dit netværk. Du skal kende brugernavnet og adgangskoden til webgrænsefladen for at ændre mulighederne på din Netgear-router.

1.

Start en webbrowser og naviger til "192.168.0.1" for at få adgang til Netgear Web-grænsefladen. Hvis "192.168.0.1" ikke fungerer, skal du navigere til "192.168.1.1."

2.

Skriv "admin" i feltet Brugernavn og "1234", "setup" eller "password" i feltet Adgangskode. Hvis du har defineret et brugerdefineret brugernavn og kodeord, skal du bruge dem til at logge ind.

3.

Klik på "OK" for at logge ind på Netgear Web-grænsefladen.

4.

Klik på linkene i venstre rude - "Trådløse indstillinger", for eksempel - for at se mulighederne i højre rude.

5.

Skift indstillingerne i højre rude for at konfigurere Netgear-routeren. Routeren genstarter, når du ændrer visse muligheder og gemmer dem.

6.

Klik på linket "Logout" i venstre rude, når du er færdig med at afbryde forbindelsen til webgrænsefladen.

Tips

  • Hvis du ikke kan finde standard brugernavn og adgangskode, skal du se den vejledning, der fulgte med Netgear-routeren.
  • Alle muligheder forklares i den blå boks til højre.

Advarsel

  • Hvis du ikke kan huske det brugerdefinerede brugernavn eller adgangskode, skal du nulstille routeren ved at holde knappen "Reset" på enheden i 10 sekunder. nogle Netgear-routere nulstilles efter 30 sekunder.
 

Efterlad Din Kommentar