Sådan ændres et netværk fra Secure til Unsecure

Et sikret trådløst netværk er et beskyttet med WEP- eller WPA-kryptering, som krypterer oplysninger sendt mellem computere og routeren, så uautoriserede parter kan ikke aflytte det. Det forhindrer også andre i at få adgang til dit netværk for at bruge internettet. Hvis du foretrækker at fjerne denne kryptering, vil dit netværk være usikret og åbne for offentlig adgang. Du kan vælge at gøre dette for at oprette et offentligt hotspot til din virksomhed. Det anbefales dog stærkt, at du bruger et separat, sikret netværk til at drive din virksomhed, mens du kun giver offentligt adgang til det usikrede netværk, der ikke er forbundet med forretningsdatorer.

1.

Åbn din browser og skriv din routerens IP-adresse i adressefeltet. Denne adresse vil blive angivet i din routerens betjeningsvejledning. Hvis du ikke kan finde din manual, skal du prøve "192.168.0.1" eller "192.168.1.1", som almindeligvis bruges til routere.

2.

Indtast dine loginoplysninger for at få adgang til administrativ hjælpeprogram. Standardbrugernavnet og adgangskoden er angivet i routerens manual. Imidlertid bruges "admin" almindeligt til brugernavnet, og "admin", "password" eller et tomt felt bruges normalt til adgangskoden.

3.

Klik på "Trådløse indstillinger" i det administrative felt. Dette kan være placeret øverst eller i venstre hånds menu. Hvis du har en knap, der siger "Manuel trådløst netværkskonfiguration", skal du klikke på det. Ikke alle router-software vil have denne knap. I stedet kan nogle straks oprette installationssiden.

4.

Find en sikkerhedsmenu eller afkrydsningsfeltet. Hvis du finder en rullemenu, skal du vælge "None" eller "Unsecured." Hvis du ser et afkrydsningsfelt for at aktivere kryptering, skal du fjerne markeringen i feltet. Hver router er lidt anderledes; hvis du har problemer, så kontakt din router manual.

5.

Klik på "Gem indstillinger" for at gøre dit trådløse netværk usikret.

 

Efterlad Din Kommentar