Sådan ændres iTunes Sync-indstillinger

Synkroniseringsindstillingerne i iTunes kan indstilles, efter at den enhed, du vil synkronisere, er blevet sluttet til din computer. Når du er tilsluttet, kan du ændre synkroniseringsindstillingerne for hver enkelt enhed, du forbinder. Dette gør det muligt for virksomhedsejere at styre de typer indhold, de vil medtage på deres enheder. De fleste virksomhedsejere kan spare betydeligt rum ved at deaktivere muligheder som musik, videoer og film, der optager store mængder diskplads.

1.

Slut din enhed til din computer ved hjælp af USB-kablet, der fulgte med enheden.

2.

Start iTunes, hvis det ikke starter øjeblikkeligt. På Windows skal du klikke på menuen Start og skrive "iTunes" i søgefeltet. På en Mac skal du klikke på iTunes-ikonet i Dock.

3.

Vælg din enhed under afsnittet Enheder, når iTunes åbnes ved at klikke på enheden.

4.

Klik på hver af fanerne øverst i hovedvinduet i iTunes, og fjern markeringen af ​​de elementer, du ikke vil synkronisere, for at tilpasse dine synkroniseringsindstillinger. Når du navigerer mellem faner, bliver du bedt om at anvende dine indstillinger. Klik på "Anvend" hver gang du bliver bedt om det.

 

Efterlad Din Kommentar