Sådan ændres dvaletilstandsindstillinger i Windows XP

Dvaletilstand i en Windows XP-computer er meget mere end blot en grundlæggende "dvaletilstand". Dvaletilstand er en specifik proces, der er designet til at gemme alt i hukommelsen til harddisken, inden du lukker computeren ned. Når du tænder computeren igen, genopretter Windows alt på skærmen, ligesom det var før det blev slået ned. For at bruge dvaletilstand effektivt skal du sørge for, at du har nok plads på harddisken til at gemme de midlertidige filer, som i de fleste tilfælde er mindst 1 GB. Du kan aktivere dvaletilstand ved hjælp af dialogboksen Strømindstillinger.

1.

Højreklik på ethvert tomt område på skrivebordet, og vælg derefter "Egenskaber" i rullemenuen. Vinduet Skærmegenskaber åbnes.

2.

Klik på fanen "Screen Saver" øverst i dialogboksen Skærmegenskaber. Klik på knappen "Strøm" for at åbne dialogboksen Strømindstillinger.

3.

Klik på fanen "Hibernate", og klik derefter på afkrydsningsfeltet "Aktiver dvaletilstand", hvis det ikke allerede er valgt. Denne boks fortæller dig, hvor meget plads der er ledigt på harddisken, og hvor meget plads der kræves til dvaletilstand. Hvis den nødvendige plads er 1, 024 MB, og du har ikke mindst så meget tilgængelig på harddisken, skal du fjerne nogle unødvendige filer fra computeren og tømme papirkurven, før du fortsætter. Hvis du har tilstrækkelig plads, skal du klikke på "Anvend".

4.

Klik på fanen "Power Schemes" for at sikre, at strømindstillingerne er optimeret til computeren. Vælg "Portable / Laptop" fra menuen Power Scheme, hvis du har en bærbar computer. Vælg indstillingen "Home / Office Desk", hvis du har en stationær computer.

5.

Juster de angivne tider som ønsket. Dette er den tid, som Windows venter, efter at du er blevet inaktiv, inden du slukker skærmen, slukker for harddiske, går ind i system standbytilstand og derefter går i dvaletilstand.

6.

Sørg for, at de angivne tider er i kronologisk rækkefølge fra top til bund. Mens skærmen og harddiske kan slukke på samme tid, skal system standby ske efterfølgende, efterfulgt af system dvaletilstand. For at slukke for system dvaletilstand, vælg "Aldrig".

7.

Klik på "Anvend" for at gemme dine ændringer, og klik derefter på "OK" for at lukke dialogboksen.

 

Efterlad Din Kommentar