Sådan ændres gruppetilladelser i SharePoint

Din virksomhed er forskelligartet, med forskellige medarbejdere spiller forskellige roller. Deres SharePoint behov vil også være forskellige. Nogle brugere skal f.eks. Kunne uploade eller ændre indhold på webstedet, mens andre kun skal kunne se indhold. Du skal muligvis også blokere et SharePoint-websted eller dele heraf fra ikke-autoriserede brugere. Efterhånden som din virksomhed udvikler, vil dine SharePoint-brugere ændre sig, mens nogle medlemmer forlader, andre tilslutter sig og nogle tager nye roller. Administrering af gruppetilladelser er en enkel måde at holde dine SharePoint-brugere i overensstemmelse med din virksomhed.

Skift webstedstilladelser

1.

Åbn siden "Site Group". Inden for et SharePoint-websted er hver bruger medlem af mindst en gruppe. Som standard har SharePoint følgende grupper tilgængelige, hver med sit eget sæt tilladelser, der allerede er indstillet: Gæst, Læser, Bidragyder, Webdesigner og Administrator. Gæster har minimal rettigheder til kun at se indhold. Læsere kan oprette deres egne websteder, men kan ikke ændre andre websteder. Bidragydere kan tilføje, redigere eller slette indhold, men må ikke oprette nye lister eller dokumentbiblioteker. Webdesignere har alle rettigheder til bidragydere, men kan også ændre side design og tilføje dokumentlister og biblioteker. Administratorer kan gøre alle Web Designers kan, men også administrere brugere og kan indstille højere niveau præferencer. Dit websted kan også indeholde yderligere grupper. Du kan ændre tilladelserne for nogen af ​​disse standard- eller brugerdefinerede grupper.

2.

Vælg den gruppe, du ønsker at ændre. Hvis du f.eks. Vil redigere tilladelserne til Gruppen for Gæster, skal du klikke på "Gæster".

3.

Vælg "Rediger websitegrupper Tilladelser" inde fra sidegruppesiden. Rediger rettighederne, vælg eventuelle rettigheder, du ønsker at give gruppen og fravælger rettigheder, du ønsker at nægte gruppen. Bemærk, at individuelle brugers rettigheder kan administreres på samme måde.

Tilføj brugere til en gruppe

1.

Fra siden "Indstillinger for websted" finder du kolonnen "Brugere og tilladelser" og vælger linket "Personer og grupper".

2.

Klik på "Grupper" for at gå til siden Alle grupper og find den gruppe, som du vil tilføje brugere til. Klik på gruppenavnet.

3.

Klik på "Tilføj brugere" i menuen Ny. Gennemse navnene på de brugere, du vil tilføje. Alternativt kan du simpelthen indtaste tekstboksen Brugere / Grupper en liste over brugernavne, domænegruppens navne eller e-mailadresser, med hvert element på listen adskilt af et halvt kolon.

4.

Under Giv tilladelse skal du vælge "Tilføj brugere til gruppe". Vælg den gruppe, som du vil tilføje brugerne i, fra rullemenuen. Klik på "OK".

Fjern brugere fra en gruppe

1.

På siden Webstedindstillinger finder du kolonnen "Brugere og tilladelser" og klikker på linket "Folk og grupper".

2.

Klik på "Grupper" for at gå til siden Alle grupper og find den gruppe, hvorfra du vil fjerne brugere. Klik på gruppenavnet.

3.

Marker afkrydsningsfelterne ud for navnene på de brugere, du ønsker at fjerne.

4.

Vælg "Fjern brugere fra gruppe" i menuen Handling.

 

Efterlad Din Kommentar