Sådan ændres en iPhones standardcomputer

Hvis du beslutter dig for at købe en ny computer til din virksomhed, er der tre opgaver, du skal gennemføre, før din nye computer fungerer korrekt med din iPhone. For det første skal du godkende computeren. Du skal derefter oprette en sikkerhedskopi og gendanne din iPhone til den nye computer. Apple har automatiseret det meste af backup og gendannelsesprocessen, hvilket forenkler processen med at indstille din nye "hjemme" computer.

Godkendelse af computer

1.

Åbn iTunes, og klik derefter på menuen "Butik".

2.

Vælg "Tillad denne computer ...", og indtast derefter dit Apple ID og adgangskode.

3.

Klik på "Authorize" knappen for at godkende din computer.

Sikkerhedskopiering og gendannelse af iPhone

1.

Slut din iPhone til din nye computer og højreklik på den i menuen Enheder i iTunes. Vælg "Backup". Hvis der åbnes en dialogboks, der spørger om du vil overføre indkøb eller slette og synkronisere, skal du vælge "Annuller".

2.

Højreklik på din iPhone, når backupen er færdig, og vælg "Gendan".

3.

Vent til iTunes er færdig med at gendanne din enhed ved hjælp af den sikkerhedskopi, du oprettede. ITunes geninstallerer softwaren til din iPhone og genopretter den, så den nye computer bliver din standardcomputer.

Tips

  • Apple tillader kun at godkende maksimalt fem computere. Hvis du har nået grænsen, skal du vælge menuen "Butik", "Se min konto" og derefter "Fravælge alle." Du kan kun autorisere alle dine computere en gang om året.
  • Hvis du har indhold, der ikke blev købt fra iTunes, skal du kopiere indholdet manuelt fra den gamle computer til den nye computer.
  • Synkronisere ved hjælp af Wi-Fi ved at forbinde din iPhone og markere "Synkroniser med denne iPhone over Wi-Fi" i oversigtsfanen. Når din iPhone og computer er tilsluttet til netværket samtidig, vil din iPhone synkronisere.
  • Efter at du har synkroniseret og indstillet din nye computer som hjemmecomputer, kan du tjekke "Manuel håndtering af musik og filer" for at synkronisere med mere end en computer. Du skal bruge det samme Apple ID med hver computer, for at dette kan fungere.
  • For at muliggøre synkronisering til mere end en computer skal du bruge manuel tilstand.

Advarsel

  • Klik ikke på "Slet og synkroniser". Denne indstilling sletter alt på din iPhone og erstatter det med indhold på din computer.
 

Efterlad Din Kommentar