Sådan ændres en Instagram-profil fra privat til offentligt

Instagram-profiler kan ses på Instagram-appen til mobile enheder og på internettet, men hvad andre ser afhænger af indstillingen for dine fotos, ikke en samlet profilindstilling. Hvis dine indlæg er offentlige, kan alle se din profil. Men hvis dine indlæg er sat til private, kan kun indlogget brugere, som du tidligere har godkendt, se dit indhold. Skift din billedindstilling for at justere, hvem der kan se din profil og dens indhold.

Plukker offentligt

Instagram tillader nogen at se din profil og dine fotos som standard. Hvis din profil er indstillet til privat, har du tidligere indstillet dine fotos til private. For at justere dette skal du starte din Instagram-app på din mobilenhed, gå til din profil og trykke på "Rediger din profil." IOS-brugere, rul til bunden af ​​skærmen og vælg "Indlæg er privat" -knappen til slukket position. Hvis du har en Windows Phone eller Android-enhed, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet "Indlæg er private." Klik på "Udført" for at indstille dine billeder til offentligheden og gøre din profil offentlig også.

 

Efterlad Din Kommentar